Projecten

THE SAFE - Venlo

Vanaf Q4 2016 leveren wij in het centrum van Venlo op: 42 Student Smart City Lofts, 14 Smart City Apartmens en 3 commerciƫle ruimtes.

Bekijk de Lofts

THE BLOCK - Leeuwarden

THE BLOCK is gelegen aan mooie brede straat in gewilde Westerpark/Vosseparkwijk in Leeuwarden. Hier wordt in Q2 2016 aangevangen met de bouw en verhuur van 82 Smart City Lofts. De oplevering zal plaatsvinden eind Q4 2016. De verhuur start op 10 mei 2016!

Bekijk de Lofts

The BANK - Venlo

Op een van de meest centrale locaties in een aanloopstraat naar het voetgangersgebied van het stadcentrum ligt het project THE BANK, 110 Smart City Lofts voor starters in het oude ABN-AMRO hoofdkantoor.

Bekijk de Lofts

The Spot - Eindhoven

Op een zeer centrale locatie aan de rondweg van Eindhoven gelegen op loopafstand van het stadcentrum, TUE en Fontys Hogescholen ligt het voormalige RIAGG hoofdkantoor, welke getransformeerd is naar 95 Student Smart City Lofts, enkel bestemd voor studenten. LET OP: CAMPUSCONTRACTEN

Bekijk de Lofts

THE CUBE - Eindhoven

36 Student Smart City Lofts te Eindhoven. Beschikbaar vanaf Q1 2017!

Bekijk de Lofts

DE OUDE TOREN - Eindhoven

25 Smart City Lofts gelegen langs de rondweg recht tegenover Fontys Hogescholen & TUE. Let op, campuscontracten! Lofts alleen te huren als student.

Bekijk de Lofts

The Hub - Breda

The HUB is gelegen in de binnenstad van Breda. Hier wordt in Q1 2016 aangevangen met de bouw van 122 Student Smart City Lofts. De verhuur start in Q2 2016

Bekijk de Lofts

The Hive - Utrecht

The HIVE is gelegen in de stadswijk Lauwerecht in Utrecht. Hier wordt in Q2 2016 aangevangen met de bouw van 134 onzelfstandige studentenkamers. De verhuur start in Q2 2016.

Bekijk de Lofts